tirsdag 28. februar 2012

Prosjekt

Idag har jeg og min søster hatt det knall moro :-D vi har testet ut forskjellige smaker og farger på cupcakes :-) Resultatet ble kaaanon godt :-D Her er noen bilder av det vi har baket i dag :-)


Det var utrolig moro og lage disse cupcakene og fargene gjorde så de smakte utrolig godt :-) Det er altså raspberry swirl, pear&vanillabutternut swirl, banana cream and hazelnut swirl og kiwi melon explosion :-)) Det smakte såå utrolig godt :-) disse er ikke dekorerte med frosting da vi bare testet ut en del saker i dag :-) Neste gang blir det frosting på de og :-)

Har og fått inn en bestilling på sjokolade kake til helgen ( skal hentes på fredag) så det kommer bilde av den også og litt detaljer om kaken :-) Fullspekket helg med kakelaging kan man si hehe.. skal og lage kake til mannen min som han skal ha med på jobb :-) Blir ikke mer moro enn man gjør det selv :-) Ha en fin natt videre alle sammen.. selv må jeg nok i seng nå.. da man skal på innkjøps shopping i morgen!!

Peace Out!  Ps. Legg gjerne igjen en hilsen om du/ dere er innom bloggen eller på hjemmesiden: http://www.dreamycakes.biz/

1 kommentar: